Jeg er medstifter, bestyrelsesformand og som sådan også driftsleder for Aalborg Musikforening, hvor vi har fået ombygget en stor militærbunker til et topmoderne øvelokalekompleks. Jeg har været idémand og bærende kraft for skabelse af foreningen og den efterfølgende etablering, og har lagt omtrent 2.000 timer i det indtil videre.

Vi slog dørene op i december 2015, og faciliterer nu Aalborgs bedste og mest unikke øvelokaler.

Aalborg Musikforeningen tilbyder pt. både baggearslokaler, solistlokaler og almindelige øvelokaler.

Jeg har været bestyrelsesformand for foreningen siden 2014, hvor foreningen blev stiftet, samt arbejdet på projektet siden 2013.


Jeg er grundlægger af (og webudvikler for) Aalborgmusikportal.dk (AMP), der er et musikbranche-site dedikeret til Aalborgs musikmiljø. Jeg har lavet ALT selv; fotos, frontend, tekst og korrektur, logodesign, fundraising osv.

Tilbage i 2014 satte jeg mig som mål at hjælpe, styrke og forene Aalborgs musikalske vækstlag samt bidrage til at gøre Aalborg til en stærk kulturby. Aalborg Musikportal er mit ydmyge bidrag hertil.

Hjemmesiden har eksisteret siden 2014.


Jeg er bestyrelsesformand på 11. år i Musikforeningen Quinten.

Quinten er en øvelokaleforening i Aalborg, der har til huse i 90'erbandet, Aqua's gamle eurodancestudie i hjertet af Aalborg.

Foreningen blev stiftet tilbage i slut-90'erne og har gennem tiden været hjemsted for en lang række af Aalborgs bands.

Jeg sidder i bestyrelsen for Den selvejende institution UHØRT, der står bag UHØRT Festival i København., som er Danmarks måske største musikfestival for usignede bands. En fantastisk festival, der hvert år får mange hundrede ansøgninger. De deltagende bands bliver tilbudt coaching før og efter koncerten, og får samtidig konstruktiv kritik af deres koncert på selve dagen.

Vi har også en koncertevent via UHØRT Dayparty på SPOT Festival samt på Pumpehuset. Dertil er jeg også en del af UHØRT Festivals lytteudvalg, hvor jeg hvert år gennemlytter og gennemgår mange af ansøgernes materiale.

Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2014.

Jeg er kasserer i ORA (Landsorganisation for rytmiske amatørmusikere), der blandt andet arrangerer Auditiondays, Plekter, Musikerdag og Excite (der er et internationalt samarbejde).

ORA står bag mere end 1.400 koncerter med over 800 forskellige bands og 400 bandcoaching-sessions, på over 100 spillesteder og festivaler landet rundt.

Jeg har siddet i ORAs bestyrelse siden 2012, og har en del af tiden siddet som regionsrepræsentant for Nordjylland.

Jeg er bestyrelsesmedlem (kasserer) i MUSAM (Musisk Sammenslutning Aalborg) der, via Aalborg Kommune, årligt bevilger og fordeler cirka 250.000 kr til Aalborgs musikmiljø. Arbejdet består primært i at gennemgå ansøgninger samt træffe beslutninger herom på vores bevillingsmøder. Det er primært bevilling af tilskud til orkestre i den rytmiske verden.

Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2013.


Jeg er medredaktør og skribent på musikermagasinet, Mer’ Monitor, der er lavet i et samarbejde mellem MONO (den største øvelokaleforening i Jylland) og ORA(landsorganisation). Det udkommer i et oplag af 800 stk hvert kvartal samt som e-magasin.

Lige pt. har jeg også en fast bagsideklumme kaldet Nick's Nørderier.


Da mit samfundsengagement ikke begrænser sig til musikbranchen, så er jeg også nyvalgt kasserer i beboerforeningen for Digmannsvej og Limfjordsvej, der ligger ved Stigsborg Havnefront i Nørresundby. Det er en forening, der repræsenterer 76 boliger, og som ligger i et kvarter, der kommer til at vækste med cirka 7.5000 indbyggere over de kommende år grundet de nye og meget ambitiøse lokalplaner for området.