Jeg er medstifter, bestyrelsesformand og som sådan også driftsleder for Aalborg Musikforening, hvor vi har fået ombygget en stor militærbunker til et topmoderne øvelokalekompleks. Jeg har været idémand og bærende kraft for skabelse af foreningen og den efterfølgende etablering, og har lagt flere tusinde timer i det indtil videre.

Vi slog dørene op i december 2015, og faciliterer nu Aalborgs største og landets mest unikke high-end øvelokaler.

Aalborg Musikforeningen tilbyder pt. både baggearslokaler, solistlokaler og almindelige øvelokaler i uovertruffen kvalitet.

Jeg har været bestyrelsesformand for foreningen siden 2014, hvor foreningen blev stiftet, samt arbejdet på projektet siden 2013.


Jeg er grundlægger af (og webudvikler for) Aalborgmusikportal.dk (AMP), der er et musikbranche-site dedikeret til Aalborgs musikmiljø. Jeg har lavet ALT selv; fotos, frontend, tekst og korrektur, logodesign, fundraising osv.

Tilbage i 2014 satte jeg mig som mål at hjælpe, styrke og forene Aalborgs musikalske vækstlag samt bidrage til at gøre Aalborg til en stærk kulturby. Aalborg Musikportal er mit ydmyge bidrag hertil.

Hjemmesiden har eksisteret siden 2014, og har trukket en betydelig mængde trafik hver dag lige siden.


Jeg har været bestyrelsesformand for Musikforeningen Quinten i omkring 13 år.

Quinten er en øvelokaleforening i Aalborg, der har til huse i samme lokaler, som 90'erbandet Aqua's indspillede flere af sine verdenshits.

Foreningen blev stiftet tilbage i slut-90'erne og har gennem tiden været hjemsted for en lang række af Aalborgs bands.

Jeg sidder i bestyrelsen for Den selvejende institution UHØRT, der står bag UHØRT Festival i København, som er Danmarks måske største musikfestival for usignede bands. En fantastisk festival, der hvert år får mange hundrede ansøgninger. De deltagende bands bliver tilbudt coaching før og efter koncerten, og får samtidig konstruktiv kritik af deres koncert på selve dagen.

Vi har også haft koncertevents via UHØRT Dayparty på SPOT Festival samt på Pumpehuset, Amager Bio m.m.

Dertil er jeg også en del af UHØRT Festivals lytteudvalg, hvor jeg hvert år gennemlytter og gennemgår mange af ansøgernes materiale. Hvert år får vi cirka 7-800 ansøgere.

Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2014, hvor jeg var med til at stifte den som selvejende institution.

Jeg har været langvarigt bestyrelsesmedlem i ORA (Landsorganisation for rytmiske amatørmusikere), der blandt andet arrangerer Auditiondays, Plekter, Musikerdag og Excite (der er et internationalt samarbejde).

ORA står bag mere end 2.100 koncerter med over 800 forskellige bands og 400 bandcoaching-sessions, på over 100 spillesteder og festivaler landet rundt.

Jeg har siddet i ORAs bestyrelse siden 2012, og har en del af tiden siddet som regionsrepræsentant for Nordjylland. Jeg trak mig fra ORA i januar 2024.

Fra 2017 til cirka 2020 har jeg været medredaktør og skribent på musikermagasinet, Mer’ Monitor, der var lavet i et samarbejde mellem MONO (den største øvelokaleforening i Jylland), ORA(landsorganisation), Ekho Ekho og Odense Øvelokaleforening. Det udkom i et oplag af 800 stk hvert kvartal samt som e-magasin.

Foruden artikler og interviews havde jeg også en fast bagsideklumme kaldet Nick's Nørderier.


Jeg har været bestyrelsesmedlem (kasserer) i MUSAM (Musisk Sammenslutning Aalborg) der, via Aalborg Kommune, årligt bevilgede og fordelte cirka 250.000 kr til Aalborgs musikmiljø. Arbejdet bestod primært i at gennemgå ansøgninger samt træffe beslutninger herom på vores bevillingsmøder. Det er primært bevilling af tilskud til orkestre i den rytmiske verden.

Jeg har siddet i bestyrelsen fra 2013-2020. MUSAM er nu nedlagt - en proces jeg også deltog i. I sin tid fra 1985-2020 blev der uddelt over 14 mio kr til flere hundrede bands og aktører.


Da mit samfundsengagement ikke begrænser sig til musikbranchen, så har jeg været kasserer og webdesigner for beboerforeningen for Digmannsvej og Limfjordsvej, der ligger ved Stigsborg Havnefront i Nørresundby. Det er en forening, der repræsenterer 76 boliger, og som ligger i et kvarter, der kommer til at vækste med cirka 7.5000 indbyggere over de kommende år grundet de nye og meget ambitiøse lokalplaner for området.